• Dogs Fashion Trimsalon Rijsenhout

Dogs Fashion
al 15 jaar geknipt voor een hondentrimsalon

Hondenliefhebster Sandra van Leeuwen begon in 2000 haar hondentrimsalon ‘Dogs Fashion’

Over Sandra

Ik ben Sandra van Leeuwen en als hondenliefhebster begon ik in 2000 hondentrimsalon ‘Dogs Fashion’. Ruim 15 jaar later voorzie ik nog steeds in een toenemende behoefte. Dat succes is niet uit de lucht komen vallen. Alvorens een eigen trimsalon te beginnen, volgde ik een opleiding bij de Stichting Examen Dierenbranche (S.E.D.), waar ik in mei 2000 het Vakbekwaamheidsdiploma Hondentoiletteerbedrijf behaalde. Ook liep ik drie jaar stage bij een gerenommeerde trimsalon.

sandra van leeuwen Dogs Fashion Trimsalon Rijsenhout
Dogs Fashion Trimsalon Rijsenhout

Vakkennis

Mijn vakkennis verbreedde ik met aanvullende cursussen op het gebied van vachtverzorging, tandhygiëne, nagelverzorging en vlooienbestrijding. Dogs Fashion is er voor alle hondenrassen van klein tot groot en van lang- tot kortharig. Tevens ben ik gediplomeerd specialiste voor de West Highland White Terriër en de Border Terriër.

Vernieuwend

Eén van de geheimen achter het succes van Dogs Fashion is de constante vernieuwing. Zo is onlangs de trimsalon grondig verbouwd, waarbij een elektrisch verstelbare tafel en een verstelbaar bad is geïnstalleerd. Grote honden kunnen nu zelf het bad in stappen en kleine honden zijn er gemakkelijker in te tillen. Minder stress dus.

Verstelbaar bad Dogs Fashion Trimsalon Rijsenhout
Dogs Fashion Trimsalon Rijsenhout

Lekkere wasbeurt

Naast trimmen kan men ook terecht voor een huidvriendelijke hondenwasbeurt, het verwijderen van tandsteen en het knippen van nagels. De meeste mensen kiezen voor de ‘grote beurt’, de alles-in-één-behandeling.

Advies

Ik adviseer ook over dagelijkse hondenverzorging zoals borstel- en kammethoden en effectieve vlooienbestrijding. Ik vind mezelf geknipt voor het vak. Iedere hond die ik onder handen neem ziet er weer tip-top uit. Uit de blije reacties van de ‘baasjes’ haalt ik zeer veel voldoening.

Dogs Fashion Trimsalon Rijsenhout