• Dogs Fashion Trimsalon Rijsenhout

Klant is Koning

Je hond op zijn wenken bediend

Alle aandacht

Een hond die wat extra aandacht nodig heeft, krijgt die aandacht ook.

 • een hond die wat angstig is stel ik gerust
 • een verdrietige hond troost ik zo goed mogelijk.

Daarbij kan je hond rekenen op een complete verzorging van de vacht.
Iedere hond krijgt een op zijn vacht gerichte behandeling.

Dogs Fashion Trimsalon Rijsenhout

Wat houdt een complete behandeling in?

Uw hond controleer ik op:

 • huidproblemen en parasieten
 • de nagels
 • de gehoorgang
 • de ogen
 • de tanden

Elke hond borstel ik helemaal uit en wordt ontklit. Naar gelang de vachtsoort van je hond wordt deze:

 • geknipt
 • geeffileerd / uitgedund
 • geplukt
 • geschoren

De hond was ik met een bijpassende shampoo en eventuele conditioners. Alle producten in de trimsalon zijn op basis van natuurlijke grondstoffen en daarom volledig betrouwbaar in gebruik. Na het wassen droog ik de hond gedroogd werk ik de de vacht tot in de puntjes af.

Veiligheid

Belangrijk is dat u je hond met een gerust hart in de trimsalon kunt achterlaten. Om veiligheid van je hond te  garanderen zijn er diverse maatregelen genomen. De honden staan in principe nooit los op tafel, ze staan op een diervriendelijke manier vast zodat ze zichzelf nooit kunnen ophangen of van tafel kunnen vallen. Ik werk uitsluitend op afspraak zodat er een goed overzicht is van wanneer welke hond komt. Hierdoor zijn er nooit teveel honden tegelijk in de trimsalon. Hiermee voorkom ik eventuele conflicten tussen de honden.

Ook is het van belang dat je van te voren aangeeft of je hond een gezondheidsprobleem heeft. Indien het geval dan houd ik daar rekening mee tijdens de verzorging.

Het eindresultaat is dat je hond heerlijk is opgeknapt en weer helemaal goed in zijn hondenvel zit!