• Dogs Fashion Trimsalon Rijsenhout

Locatie Hoofddorp-
iedere donderdag

Elke donderdag trim ik vanuit Hoofddorp bij Stichting DierenOpvang in Haarlemmermeer

Een win-win situatie

Op donderdagen werk ik vanuit het pension/asiel te Hoofddorp. Dit idee is ontstaan doordat ik al regelmatig vrijwillig de asieldiertjes trimde. Toen bleek dat er ook interesse was vanuit de dagopvang hebben we besloten om op donderdagen vanuit het pension te werken.
En er blijkbaar ook interesse was voor de pension/dagopvang klanten.

De asieldieren blijf ik gratis trimmen en van elk betaald getrimd pensiondier doneer ik 10%  aan het asiel. Een zeer mooie  win-win situatie. De hond mooi en het asiel weer beetje geld erbij.

SDO Haarlemmermeer

Nieuwsbericht van de Stichting DierenOpvang in Haarlemmermeer

Stichting DierenOpvang in HaarlemmermeerVanaf donderdag 5 mei 2016 wordt de SDO uitgebreid met een extra service. Op donderdags komt er een trimmer (Hondentrimsalon Dogs Fashion/ www.dogsfashion.nl ), waar wij al een aantal jaren mee samen werken, om ook de dieren in het pension of dagopvang hun knipbeurt te geven. Deze dienst is echter alleen op afspraak en hiermee kunt u het verblijf van uw huisdier combineren met een noodzakelijk bezoek aan de trimmer. Dit scheelt u tijd in uw drukke agenda en een deel van de kosten van het trimmen komt weer ten goede aan de asieldieren.

Sandra is bekend geworden bij de SDO toen zij stage moest lopen voor het behalen van haar papieren (HKB Barneveld) voor haar Trimsalon. Na haar stage konden wij altijd een beroep op haar doen zodat  de langharige asielhondjes  goed gekapt een nieuw huisje konden gaan zoeken. Ook op onze open dag in oktober is ze geregeld van de partij. De manier waarop Sandra met de bangepoeperds, de druktemakers en de ADHD-types kan omgaan is voor ons dusdanig doorslaggevend geweest dat wij onze klanten al jaren haar kaartje geven als ze op zoek zijn naar een goede trimmer. Nu wil ze weer wat extra’s terug doen voor de SDO en wij zijn altijd blij met een goede samenwerking.

Mocht u interesse hebben dan kunt u mailen naar sdo@dierenbescherming.nl.  U kunt  daar ook terecht als u meer informatie zou willen hebben. Als u voor de afspraak komt, zorg dan dat uw hond droog en vlovrij is (dit knipt een stuk beter). Er kan alleen contant afgerekend worden.